FastAlias

HostingFastalias er en ekstra tjeneste for deg som har 1 eller flere domener og som ønsker å tilknytte dette/de til et hoved domene. Domene alias er en tjeneste som automatisk gjør at et tilleggs domene pekes til ditt hoved domene. Den vil også automatisk opprette alle dine e-post adresser som du har på ditt hoved domene og videresende all e-post videre fra dine tilleggs domener til ditt hoved domene.

Pris FastAlias fra 100,- pr år

Domene og epost alias for deg med flere domener

Hva er FastAlias

DatabaseFastline.no har utviklet domene alias. Dette er en utrolig tjeneste. Dette er for kunder som har 1 eller flere tilleggs domener itillegg til sitt hoved domene. Domene alias gjør at ditt tilleggs domene peker til ditt hoved domene, den vil også opprette alle e-post adresser automatisk som du har på ditt hoved domene og peke all e-post til tilleggs domene til ditt hoved domene. Dette er veldig nyttig for firma og personer som opererer med ulike domener og e-post adresser. Du vil nå ikke gå glipp av e-post hvis noen skulle prøve å sende e-post til ditt tilleggsdomene.

Demo:
Hoved domene: fastline.no Tilleggsdomene: fastline.as
Du har e-post adresse: test@fastline.no på hoved domene. Det vil da automatisk bli opprettet test@fastline.as, hvor all e-post til test@fastline.as vil bli tilsendt til test@fastline.no. Samme skjer hvis du har ansatt@fastline.as vil bli sendt til ansatt@fastline.no. Den vil alltid opprette disse videresendingene selv. Så dette slipper du å tenke på. Fastline.as vil også bli sendt til fastline.no sitt nettsted automatisk. Du kan ha så mange domener du vil med fastalias.

Bestill fastalias

Themes Fastalias pluss koster 99 kr pr år og kan bestilles til alle domener som hostes av fastline.no. Ønsker du å bestille Fastalias pluss må dette gjøres enkelt via vårt kundesenter hvor du logger inn og bestiller det som en tilleggstjeneste hvis du er eksisterende kunde, eller du kan bestille dette sammen med ditt domene eller webhotell hvis du er en ny kunde.

Bestill FastAlias direkte her: BestillDomene

Om Fastline

kundesenter@fastline.no 94 76 21 42

Fastline ble etablert i 1999. Vi er lokalisert i Haugesund sentrum og er en ISP (Internet Service Provider) som satser på hosting-relaterte tjenester. Vi er på vei frem og opp, med stadig flere kunder og cutting edge kompetanse.