Fastline as

HostingFASTLINE er en hostingleverandør som helt siden 1999 har levert delt og dedikert hosting av høy kvalitet for store og små bedrifter i Verden. Fastline har serverpark i Haugesund og Amsterdam.Vår 24/7/365- support består av driftsspesialister som er på vakt og tilgjengelig døgnet rundt, hele året.

 

Selskaps detaljer

  • Firmanavn: Fastline as
  • Org nr: 983 616 178
  • Besøks & Post adresse: Kvalamarka 20, 5514 Haugesund
  • Bank forbindelse: Kontonr 3240.05.55485 Haugesund Sparebank
  • Ibn nr: NO5532400555485 Swift: DNBANOKK

Om fastline

DatabaseFastline har vært i drift siden 15 Juli 1999. Fra start har fokus vært på gode rutiner, automatisering og kvalitetssikring. Fastline er i dag totalt 4 ansatte med hovedkontor i Haugesund. Vi har også avdeling i Nederland for å kunne tilby våre tjenester til det internasjonale markedet på lik linje som med det nasjonale.

Vi overlevde .dotcom bølgen i 2000, vi har bevist at vi er levedyktige i både oppgangstider og nedgangstider. Vi har store nasjonale og internasjonale bedrifter på vår referanse liste som bevis på at vi leverer web hosting tjenester av kvalitet, stabilitet og god support. Vi er nøyaktige, men ikke feilfrie. Ydmykhet og erfaring hjelper oss til å se dette.


Cloud & Grønn hosting

DatabaseFastline har siden vi startet tenkt på miljøet. Vi leverer ikke tjenester som dedikerte servere og co-location eller VPS. Vi tilbyr Shared/Delt hosting, dette gjør at man utnytter serverene man har og man da får en langt mer miljøvennlig drift enn med store server haller. Så gjør som våre kunder, bruk Grønn Hosting hos oss og vær med på å hjelpe vårt miljø. Tjenestene våre er også tilgjengeliggjort som cloud-tjenester.


Vi støtter Plan Fadder

DatabaseFastline ble så inspirert av Plan Fadder og deres arbeid at vi ble medlem av Plan Fadder i 2010. Støtt Plan sitt arbeid, bli Plan Fadder via deres nettside her.Vi støtter KIVA
Database

 

Fastline er stolt over å støtte KIVA som er en non-profit organisasjon med mål om å koble mennesker gjennom utlån/mikro finansiering for å lindre fattigdom. Benytte internett og et verdensomspennende nettverk av mikrofinansinstitusjoner lar Kiva enkeltpersoner låne ut så lite som $ 25 for å skape muligheter rundt om i verden. Lær mer om hvordan det fungerer.

Fordeler med Fastline

ThemesFastline as styres av en liten ledergruppe med beslutningsevne og vi kan derfor raskt tilpasse oss våre kunders behov. Vi har full kontroll over alle våre produksjonsledd. På denne måten holder vi kostnadene nede og prisene likeså.

Fastline er en helnorsk leverandør, med norske og nederlandske fiber linjer noe som gjør at vi kan tilby en helt annen kvalitet innen hosting tjenester enn mange andre.

Fastline har i lengre tid fått en solid posisjon i markedet. Noe som gjør at du kan føle deg trygg som kunde hos Fastline. Vi er ingen døgnflue i et stort marked, vi er kommet for å bli og vi har allerede blitt et stor og stabil leverandør innenfor hosting markedet.Fastline

Om Fastline

kundesenter@fastline.no 94 76 21 42

Fastline ble etablert i 1999. Vi er lokalisert i Haugesund og er en ISP (Internet Service Provider) som satser på hosting-relaterte tjenester. Vi er på vei frem og opp, med stadig flere kunder og cutting edge kompetanse.