E-Connect

HostingE-Connect er en tjeneste der du får 3 e-post adresser samt parkering eller peking av ditt domenenavn. Dette er en tjeneste for de som kun trenger en domene parkering/peker og e-post adresser. 1 GB lagring og fastdns standard er inkludert.

Pris E-Connect kun 10,- pr mnd

Rask, seriøs og solid e-post tjeneste ink spam og virus vask.

E-Connect inneholder

 • Pek ditt domene til din blogg, forum eller nettsted.
 • Ubegrenset alias, videresendinger(forwarders)
 • Imap & pop3 med ssl og push mail/mail idle
 • iPhone mail
 • Fungerer med alle mobiltelefoner
 • Enkelt og profesjonelt web grensesnitt for administrasjon av e-post kontoer
 • Web grensesnitt for admin av spam e-post, spam statistikk osv
 • Avansert mailinglist (mailman)
 • Enkel & Avansert webmail
 • 50 MB vedlegg
 • 1GB mail lagring
 • Fastdns standard

Hva er E-Connect

DatabaseFastline tilbyr E-connect, du kan da parkere eller peke ditt domenenavn. E-connect inneholder 3 e-post adresser tilknyttet ditt domenenavn med 1000 mb e-post lagring. Dette inkluderer web basert mail administrasjon hvor du enkelt administrerer din e-post tjeneste, og selvfølgelig vår webmail. E-connect er en rimelig og kraftig løsning for deg som ikke har det store behov for webhotell men kun trenger domene parkering og e-post. Fastdns standard er også inkludert for ditt domenenavn. Du kan peke domenenavnet ditt til din blogg, til ditt forum eller til ditt eksisterende nettsted.

Har du blogg ? Webside ?

DatabaseEr du en av de som også har blogg ? Web side ? Men du sliter med lange gratis web adresser til bloggen som er vanskelig å huske ? Vi har den perfekte løsning for deg. Bestill domene og e-connect, og du får da ditt eget domenenavn som du selv velger og med e-connect får du peking til din blogg samt 3 e-post adresser med 1 GB lagring og gratis virus og spamvask. Domene .me blir personlig, og en blogg er jo personlig men alikevel noe man deler med andre. Se om ditt domenenavn er ledig i dag ved å bruke vår domenesøk nederst på denne siden.

E-post Detaljer

DatabaseVi støtter funksjonen PUSH MAIL/IMAP IDLE som gjør det mye raskere, enklere og vesentlig billigere å motta epost på moderne mobiltelefoner. IMAP IDLE er en såkalt PUSH protokoll hvor vår epost server informerer mobiltelefonen om ny epost umiddelbart. Det gjør at mobiltelefonen bare behøver å kommunisere med epost serveren når en ny epost kommer. Mange Internett og epost leverandører tilbyr bare såkalte PULL protokoller, hvor mobiltelefonen regelmessig må spørre epost serveren om det er kommet ny epost. Totalt sett vil bruk av PUSH, avhengig av sted og mengden av epost, kunne spare betydelige beløp sammenlignet med bruk av PULL.

Vi har en av markedets beste spam løsning, vi utvikler våre egne løsninger så vi kan bekjempe spam på en langt mer effektiv og enklere måte. Hos oss får du statistikk over spam til ditt domene, du kan whiteliste e-post adresser. Du får også oversikt over all spam stoppet til ditt domene, du kan se igjennom, velge og frigi den/de e-postene som du mener ikke skal være stoppet. Med Fastline sin spam control så tar du kontroll over dine egne Spam e-poster.

Les mer om våre e-post pakker tekniske detaljer her Bestill

Bestill E-connect for ditt domene til kun 10,- pr mnd direkte her: BestillKom på nett

Om Fastline

kundesenter@fastline.no 94 76 21 42

Fastline ble etablert i 1999. Vi er lokalisert i Haugesund sentrum og er en ISP (Internet Service Provider) som satser på hosting-relaterte tjenester. Vi er på vei frem og opp, med stadig flere kunder og cutting edge kompetanse.