Start Web

HostingVår Start web er den enkleste, men alikevel en kraftig webhotell pakke for deg som ønsker å få en nettside på web. Med denne pakken får du både webhotell, e-post, FastApps (wordpress blogg, Joomla CMS og phpbb forum) alt du trenger for å komme deg på nett.

Pris Start Web kun 19,- pr mnd

Enkel, men rask, solid og sikkert webhotell som en god start.

Hva inneholder Start Web

  • 50MB webplass
  • 2 E-post adresser, ubegrenset alias, forwardere, feriemeldinger
  • Valgfri plattform av windows eller linux
  • Statistikk for ditt nettsted
  • Webgrensesnitt for oppsett av e-post
  • 2 ulike webmail versjoner for deg på farten
  • 24/7/365 Support
  • Gratis phpbb forum
  • Gratis wordpress blogg
  • Mange tilleggstjenester

Hva er Start Web

DatabaseStart Web er en webhotell pakke for deg som ønsker å prøve seg på internett. Start Web inneholder alt som du trenger for å komme i gang med ditt nettsted. Du får nok med lagringsplass for dine websider, du kan også velge om du ønsker linux eller windows plattform. Start Web inneholder også 2 e.post adresser som du selv bestemmer over. Du setter helt enkelt opp de e-post adressene du vil via vårt enkle web grensesnitt. Selvom Start Web er en enkel webhotell pakke kan den enkelt og når du vil oppgraderes eller bygges på ved hjelp av våre mange tilleggstjenester.

Wordpress blogg & Joomla cms

ThemesAlle som velger Linux webhotell får benytte seg helt gratis av våre FastApps, ferdig installerte phpbb forum, Joomla cms og wordpress blogg. Dette er de 2 mest kjente og mest bruke programvarene for sin sjanger. Med et enkelt tasteklikk så kan du enkelt selv installere disse hvor du selv ønsker på ditt webhotell.
Vi har en rekke tilleggstjenester for våre webhotell pakker, som java/jsp, databaser som mysql, postgresl & microsoft sql 2005, flere e-post adresser, mer web trafikk, ssl sertifikater og ssl støtte. Du kan bestille mer mail lagring, flere e-post adresser, java og jsp støtte. Dette er kun noe av de tjenestene du kan bestille som tilleggstjenester til ditt webhotell. Alt dette gjøres på vårt kundesenter, her kan du også oppgradere, nedgradere, legge til og fjerne de tjenestene du selv ønsker og når du ønsker det. Det kaller vi frihet, frihet til å velge hvilke av våre fantastiske tjenester/produkter du ønsker å benytte deg av. Bestill via vårt kundesenter nå Les mer

Linjer & Fasiliteter

ThemesVåre webhotell servere er plassert i et topp moderne server rom, med ups, kjøling og aggregat. Fastline benytter seg kun av store og kraftige IBM & Dell servere samt store og stabile linjer. Vi har en primær og en sekundær linje inn til våre servere som til enhver tid skal gjøre at dine tjenester skal være koblet opp mot internett. Våre ansatte har høy erfaring innen drift av de tjenestene som vi leverer for å kunne oppnå en sikker drift, og at du som kunde skal være fornøyd. Fastline leverer i dag webhotell på linux og windows server samt vi har stor støtte for ekstra tjenester. Våre servere kjører på 100Mbit full duplex fiber linje. Har du noen tekniske spørsmål ? Les mer om vår serverpark her: Les merKom på nett

Om Fastline

kundesenter@fastline.no 94 76 21 42

Fastline ble etablert i 1999. Vi er lokalisert i Haugesund sentrum og er en ISP (Internet Service Provider) som satser på hosting-relaterte tjenester. Vi er på vei frem og opp, med stadig flere kunder og cutting edge kompetanse.