FastDesign & Utvikling

FastDesignHar du behov for et nytt nettsted, en ny identitet, logo eller et komplett og unikt nettløsning med en Publiseringsløsning ? Trenger du applikasjons utvikling ? Ønsker du utviklet Apps for iPhone, iPad eller Android ? JA! Da kan vi hjelpe deg! Vi kan alt innen design, utvikling og programvare.

Responsiv Design/Nettside

FastDesignVi har i over 12 år utformet nettløsninger for store som små. Blant referansene finner du både landets største merkevarer, så vel som små og store bedrifter, lokale lag og foreninger.

Vi leverer alle våre Webløsninger med Publiseringsløsninger, fordi du skal kunne legge til, endre og oppdatere ditt eget nettsted! Ønsker du en fleksibel og moderne nettside med støtte for bildegallerier, videoavspilling, nedlasting av dokumenter, kontaktskjema, kalender, bestillingsmodul eller andre avanserte funksjonaliteter, så er dette noe for oss! Det er slutt på å betale dyre summer for at noen skal endre ditt nettsted. Med vår publiseringsløsning har du full kontroll på ditt eget nettsted etter vi har ferdig utviklet det for deg, med ditt ønsket design. Du får et unikt design som ingen andre har, din egen identitet på nettet som vil ta ditt firma til nye høyder.

Alle våre nettløsninger har Wordpress som platform. Wordpress benyttes i dag av New York Times, Norske Regjering, Microsoft og mange andre store bedrifter fordi det er den beste løsningen på markedet.

Alle våre nettløsninger lages i Responsiv design, det betyr at den tilpasses og fungerer i alle nettlesere, Mac, Pc, iPad og Mobiltelefoner.

Du kjenner målgruppen din. Vi kjenner nettbrukerne. Sammen lager vi en løsning som treffer.

Du kan få ulike moduler som nyhetsbrev, bildegallerier, flerspråkelig innhold og ikke minst et sikkert og raskt nettsted med 24/7 support.

Vi implementerer også Google Analytics GRATIS til alle våre kunder, dette gir deg komplett oversikt over besøkende, klikk og treff på alle dine sider!

Priser inkludert design og Wordpress CMS fra kun 9990,- eks mva.

Synlighet på nett & Sosiale Medier

FastDesignSøkemotoroptimalisering(SEO – ”Search Engine Optimisation”) handler om å tilrettelegge nettstedet på en måte som passer søkemotorenes retningslinjer og som samtidig appellerer til nye besøkende. Dersom nettstedet ditt rangerer høyt ved søk på dine tjenester i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo!, kan du få svært målrettet trafikk helt uten kostnader. du ha innhold som omhandler de søkeordene du ønsker å bli funnet på og som er bygget opp etter søkemotorenes retningslinjer. Vi setter også opp Google analytics for deg, dette gir deg unik innsikt i besøkende, hva de gjør og hva som vekker deres interesse på ditt nettsted.

Google AdWords: Google AdWords er svært fleksibelt, og fungerer like bra for store internasjonale selskaper som for mindre bedrifter som vil annonsere lokalt. Lurer du på hvordan du kan øke omsetningen på nett ? Vi er ADWords profesjonelle og godkjent hos Google, vi kan hjelpe deg med Google ADWords for annonsering som gir deg mer besøk og kunder. Bruk Analytics for å spore og ha avansert statistikk over ditt nettsted. Spør oss, vi har svarene og vi hjelper deg! Vi kan styre hele kampanjen for deg, la oss styre dine kampanjer eller vi kan sette alt opp og klart for deg og du kan selv ta styringen.

Facebook: er en av Norges største medium, Facebook byr på helt unike muligheter for målretting: Du treffer dine målgrupper ved å velge kjønn, alder, bosted, sivilstatus og interesser. Du kan annonsere for egne grupper, sider eller eget nettsted. Ønsker du å spre budskapet om dine aktiviteter på facebook kan annonsering være gull verdt. Du kan velge mellom kost per 1000 visninger eller kost per klikk, ved å velge et budsjett er du sikker på at du har 100 % kontroll på kostnadene.

Linkedin:, med Linkedin kan du per idag nå frem til mer enn 420.000 yrkesaktive personer i Norge. Annonsetekster i Linkedin må foreløpig være på engelsk, men det trenger ikke å hindre oss fra å annonsere. I likhet med andre tilsvarende kanaler så kreves det en hel del for å få maksimalt ut av kampanjen, men potensialet er stort.


Programmering & Applikasjoner

FastDesignVi tilbyr også Programmering, vi skreddersyr og lager alle de løsningene som du ønsker. Vi gjør oppdrag innen Adobe AIR, PHP, ASP .NET, AJAX, Perl, Java ,Silverlight, HTML 5 og MySql, Microsoft Sql og Postgresql.

Vi kan lage alt fra HMS systemer, Personalsystemer, CRM alt hva du og din bedrift har behov for. Send oss en forespørsel på hva du ønsker og ser for deg og vi gir deg pris.


Mobil Applikasjoner

FastDesign

Vi utvikler og lager Apps for mobile platformer som iPhone, iPad, Android og Windows Phone. Har du en idè om hvordan du ønsker at din App skal være ? Kom til oss, så skal vi hjelpe deg fra idéfasen til ferdig løsning. Idag har så og si alle tilgang til en mobil smartphone eller et nettbrett, mange bruker det som sin primær maskin. Utnytt mulighetene du også og få din bedrift rett i lomma på brukerne. Du får en interaktiv app hvor du presenterer bedriften, produkter/tjenester, kontakt måter med integrert google maps osv. Vi lager den Appen du selv ønsker!

Ring oss på 52 70 49 99 eller send e-post til salg@fastline.noTjenester

Om Fastline

kundesenter@fastline.no 94 76 21 42

Fastline ble etablert i 1999. Vi er lokalisert i Haugesund sentrum og er en ISP (Internet Service Provider) som satser på hosting-relaterte tjenester. Vi er på vei frem og opp, med stadig flere kunder og cutting edge kompetanse.