Fastdrift & Applikasjonsdrift

HostingMed vår Fastdrift trenger du ikke tenke mer på hvordan dine servere har det, du trenger ikke bruke tid på å oppdatere eller sikre dine servere. Med fastline sin Fastdrift tjeneste tar vi vare på dine servere og Applikasjonsdrift for deg.

Pris Fastdrift fra 499,- pr time

Tenk enkelt, sikkert og solid drift av dine servere.

Hva tilbyr vi med fastdrift

  • Brannmur, filserver eller nettverk
  • Debian, Freebsd, OpenBsd og Microsoft windows og server
  • Nettverk, oppsett og vedlikehold
  • Webservere, databaseservere, navneservere og andre servere
  • E-post servere
  • Backup løsninger
  • 24/7/365 it-support
  • Fjerndrift
  • Applikasjonsdrift

Hva er Fastdrift

DatabaseFAST DRIFT er en tjeneste hvor vi overtar driften over dine servere, kalt outsourcing. Eller hvor vi setter opp nye og eksisterende servere for deg. Du kan selv ha dine servere lokalisert i ditt lokale, eller du kan ha serverene dine stående i vår serverpark. Vi sørger for at du kan jobbe med det du ønsker å jobbe med, så du slipper å tenke på dine servere og sikkerheten rundt dette. Vi overvåker din maskinpark og benytter de samme verktøy og rutiner som mot vårt eget datasenter. Det settes spesielt fokus på å være proaktiv, det vil si å finne feil og mangler før de oppstår, slik at stabil og sunn drift oppnås. Vi kan sette opp filservere, brannmurer, webservere, mailservere, database servere og komplette oppdrag som innebærer alt. Men vi kan også sikre og overta driften av det oppsettet dere allerede har i dag. Vi kan teste din sikkerhet på deres nettverk eller servere. Vi kan tilby fjerndrift og fjern support.

IT-Rådgivning

ThemesVi påtar oss oppdrag innenfor IT-rådgivning i IKT-spørsmål. Sammen med våre leverandører/samarbeidspartnere vil vi kunne tilby faglig god og strategisk rådgivning innenfor nettverk, kommunikasjon og it-infrastruktur. Det er viktig å ha skikkelig utstyr så man unngår fatale konsekvenser ved defekt utstyr. Vi samarbeider med Dell og IBM ved servere, noe som gjør at du får solide og driftsikre servere for ditt nettverk. Vi kan også bidra med å gjøre innkjøp av korrekt utstyr etter ditt behov, vi henter da hele tiden inn de beste tilbudene for din bedrift og hjelper deg med alt hele veien til utstyret er hos deg! Og trenger du hjelp til å installere dette bistår vi også med dette.

Kompetanse

ThemesVi har kompetanse innen følgende it-systemer

Microsoft, Linux, Unix og Apple Osx
Cisco, Vmware og Citrix
Drift av servere, Webservere, E-post servere, Database servere, backup servere, Applikasjonsdrift, brannmur, cluster drift, cloud drift.

Du betaler kun for de timene som er brukt. Vi har unik kompetanse og kvalifisert personell som jobber kun med it-support.

Ønsker du å bestille FastDrift bestill dette på salg@fastline.noTjenester

Om Fastline

kundesenter@fastline.no 94 76 21 42

Fastline ble etablert i 1999. Vi er lokalisert i Haugesund sentrum og er en ISP (Internet Service Provider) som satser på hosting-relaterte tjenester. Vi er på vei frem og opp, med stadig flere kunder og cutting edge kompetanse.