Fastscan - E-post Scan

HostingHar du egen mail server men har ikke tid til å oppdatere ditt eget spam og virus filter ? Få scannet din e-post for SPAM og Virus med en brukervennlig administration.Du får en daglig rapport over SPAM, og du kan selv betjene frigivelse, lister og karantene. Slipp irriterende SPAM og e-post med virus. ca. 99-100% af SPAM fjernes, la oss gjøre din arbeidsdag lettere.

Pris Fastscan for ditt domene fra 35,- pr mnd

Avansert, men enkelt, som gir deg en ny verden med virus og spam fri e-post

Hvorfor Fastscan

DatabaseEkstern spam og virus vask av topp kvalitet. I dag utgjør Spam rundt 90-95%, og virus mindre enn 1% av all e-post. Med Fastscan kan du bruke din tid på det du ønsker å gjøre, og la oss levere spam og virus fri e-post i din innboks. Vår Spam og Virus database er så avansert og effektiv at vi kan garantere at du blir fornøyd med vår Fastscan. Svindel, upassende og aggressive salgsmail blir nå levert i store kvanta til bedrifter og private hver dag. Spam og Virus beskyttelse blir derfor en vital del av din bedrifts nettverksstrategi. Vi har flere små og store Bedrifter som benytter seg av vår FastScan løsning og de sier ALLE at arbeidsdagen ble en helt annen! De slipper å rote og lete etter hva som er seriøs e-post og ikke. Gjør det samme! Bestill FastScan i dag og få en lettere hverdag på jobb!

Outsource Spam og Virus vask med Fastscan

ThemesNedenfor vil du se nytte verdien av å bruke vår Fastscan. Du vil få rask, sikker og grundig spam og virus vask av all innkommende e-poster. Du vil også få et eget web admin grensesnitt hvor du har statistikk og oversikt over all e-post som er stoppet og satt i karantene. Du kan løse ut e-postene hvis du skulle trenge disse. Din mailserver vil også være skjult for omverden, dette minsker dine farer for angrep mot din mailserver.

Fastscan i bilder


  • Hvordan FastScan fungerer


    Oppsett for fastscan


    Innstillinger for fastscan


    Statistikk for fastscan


    Karantene oversikt for fastscan


Vi scanner alle inkommende e-post for spam og virus.

Du slipper nyinvesteringer eller installasjoner, heller ingen drift av hard- og software, herunder oppdateringer av spam- og virussoftware.

Mindre belastning for dine mailservere, vi tar oss av all spam og virus vask og sender e-postene ferdig scannet til din mailserve.

Du har backup, din rene e-post vil da ligge tilgjengelig på våre servere i opp til 5 dager.

Enkel web administrasjon: Du får full kontroll over all spam og virus, statistikk, du kan styre filteret manuelt med styrke mot spam og virus. Du vil også få full oversikt over all e-post som er satt i karantene, og du kan selv enkelt slippe de fri hvis du ønsker. Du kan også hviteliste e-post adresser som ikke skal bli scannet. Og du kan blackliste de e-post adressene du ikke vil skal kunne slippe igjennom. Du har den fulle kontroll. Du vil få tilsendt en e-post hver uke med oversikt over all e-post som er satt i karantene og du kan enkelt løse disse.

Sikkerhet: Du slipper eksponering av deres egne mailservere mot internett – spammerne. De vil kun se våre mailservere og ikke deres. Og du slipper angrep og missbruk fra uvedkommende. Hvis dine e-post servere er nede, vil all e-post bli lagret på våre backup servere.

Garanti, vi har en unik kvalitet av mailservere som sikrer din drift. Vi har kompetansen og kvaliteten så du til enhver tid får ren e-post til din mailserver.

De gjør ingenting om du har Linux, Unix, Osx eller Microsoft Windows mailserver i din ende, vi sender enkelt all ren e-post videre til deres e-post server som da fordeler dette videre til deres lokale e-post kontoer. Dette er et produkt som passer perfekt for deg som kjører egen e-post server. Du setter selv opp din e-post server host og port i vårt admin panel. FastScan er veldig enkelt å administrere.

Priser og Pakke løsninger!

ThemesVi har 3 ulike FastScan pakke løsninger. Prisene er avhengig av antall e-post adresser en ønsker skal bli scannet for virus og spam. Uavhengig av hvilken pakke en velger så inneholder alle de samme tekniske og sikkerhetsmessige funksjonene.

 

Med FastScan Standard får du scannet opptil 10 e-post kontoer for hele ditt domene.
Fastscan Standard koster 35,- pr mnd eks mva.

Med FastScan Pro får du scannet opptil 50 e-post kontoer for hele ditt domene.
FastScan Pro koster 99,- pr mnd eks mva.

Med FastScan Extreme får du scannet ubegrenset antall e-post kontoer for hele ditt domene.
FastScan Extreme koster 199,- pr mnd eks mva.

Bestill Fastscan for ditt domene via kundesenteretLes merTjenester

Om Fastline

kundesenter@fastline.no 94 76 21 42

Fastline ble etablert i 1999. Vi er lokalisert i Haugesund sentrum og er en ISP (Internet Service Provider) som satser på hosting-relaterte tjenester. Vi er på vei frem og opp, med stadig flere kunder og cutting edge kompetanse.