Fast SSL

HostingDesto mer kundene stoler på deg, jo mer de kjøper fra deg. Fastline tilbyr DigiCert SSL, den beste identitet sikkerheten i industrien, slik at besøkende til webområdet ditt vil vite hvem de gjør forretninger med. Vennligst kontakt oss på salg@fastline.no for mer informasjon. Bestilling av DigiCert SSL må gjøres via vårt Kundesenter eller direkte hos Digicert. Se mer informasjon under angående dette.

Pris DigiCert SSL fra KUN 850,- pr år

Trygghet, sikkerhet - Sikkert nettsted betyr alt og gir mer salg!

DigiCert features

  • 256-bit kryptering - Den sterkeste nivået tilgjengelig! (støtter også 128-bits https)
  • Kompatibilitet med alle store Nettlesere
  • Sikre høy grad av sikkerhet for besøkende
  • DigiCert ® Secure Trust Seal Inkludert
  • Telefon, e-post og Chat Support inkludert uten ekstra kostnad.
  • 24 timers Live Hjelp fra våre erfarne støttepersonell i USA & Europa
  • DigiCert Web-PKI verktøy for enkel administrasjon av SSL-sertifikater
  • 30 dagers No Hassle 100% Pengene tilbake-garanti

Hva er DigiCert SSL

DatabaseEnten du trenger Wildcard SSL-sertifikater for flere sub-domener, et Unified Communications sertifikat designet for Microsoft Exchange Server (også kalt et SAN sertifikat på grunn av bruken av Subject Alternative navn), jo sterkere identitet forsikring og grønne adressefeltet i en Extended Validation Certificate (EV SSL), eller en standard Single-Name sertifikat, DigiCert har løsningen for deg. Hvis du ikke er sikker på hva du trenger, kan denne SSL sertifikat sammeligning siden hjelpe deg å avgjøre akkuratt dette Les mer

Som WebTrust-sertifisert sertifiseringsinstans og et aktivt medlem av CA / Browser Forum, Online Trust Alliance, Anti-Phishing Working Group, og W3C Consortium, vi er forpliktet til den pågående målet om trygg Internett-surfing.

Hvert sertifikat som vi utsteder er en fullt validert, høy sikkerhet SSL-sertifikat. Vi tilbyr SSL-sertifikater på tre ulike nivåer, inkludert sertifikater med Extended Validation (EV).

Bruk av DigiCert

ThemesDigiCert gir SSL-sertifikater til titusenvis av kunder i mer enn 115 land. Våre kunder, både store og små, kommer fra en rekke ulike felt (forretninger, utdanning, myndigheter, etc.). Vi tilbyr også egne sertifikater for digital signering og identifikasjon av din programvare/kode. Din programvare vil ikke kunne kjøre via Internett uten dette.

Våre kunder har alle en ting felles: de tar online sikkerhet svært alvorlig. Tusenvis av selskaper, inkludert Amazon.com, Facebook, Google, IBM, Microsoft, Homeland Security, HP, FBI, NASA og US Department of Justice, gir tillit til DigiCert sertifikater for å være sikker. I dag er det bevist at også helt vanlige nettsted som benytter seg av SSL får høyere rating i søkemotorer. Og visste du at å ha et SSL sertifikat på hele ditt nettsted er bevist å gi bedre rating i søkemotorene ? Og har du eget SSL sertifikat har du også egen IP adresse som også gir deg høyere rating i søkemotorene.

Informasjon og bestilling av DigiCert SSL Setifikater

ThemesFor å bestille DigiCert SSL-sertifikater kan du enten bestille dem direkte på DigiCert eller hos oss. Hvis du bestiller DigiCert SSL-sertifikater hos oss direkte, vil vi gi deg støtte og teknisk assistanse til ditt SSL-sertifikat. Bestill via vårt kundesenter eller direkte fra DigiCert ved å trykk Bestill Direkte under her.
Se også hvor mye du sparer ved å bruke DigiCert i stedet for andre SSL selskaper her Les mer


Les mer SSL Plus™ Sertifikat Fra kun 850,- NOK >> BESTILL DIREKTE Les mer
Hvis du har behov for å sikre et domene, standard SSL Pluss sertifikat.

Les mer Wildcard SSL Sertifikat Fra kun 3500,- NOK >> BESTILL DIREKTE Les mer
Med Wildcard sertifikat kan du sikre ubegrenset med servere og subdomener

Les mer SANS UCC Certificate Fra kun 1950,- NOK (SANS UCC Certificate >> BESTILL DIREKTE Les mer
DigiCert® Unified Kommunikasjon Sertifikat. SSL sertifikat for Exchange Mailserver og Office Communications Server.

Les mer Extended Validation Sertifikat (EV SSL) Fra kun 480,- NOK >> BESTILL DIREKTE Les mer
Extended Validation SSL-sertifikater bidrar til å beskytte dine kunder. EV SSL gir i de fleste nettlesere en grønn linje i adresse feltet som viser tydelig til alle dine kunder og besøkende at du er beskyttet med et skikkelig SSL sertifikat. Dette er en tilleggstjeneste til ditt SSL Sertifikat.

Les mer Code Signing Sertifikat (EV SSL) Fra kun 1050,- NOK >> BESTILL DIREKTE Les mer
Programvare kode signering og Digital signatur identifikasjon. I hovedsak, hjelper en kode signerings sertifikatet garanti til brukerne at de faktisk kjører koden de tror de kjører, og at koden ble skrevet av den personen eller organisasjonen som sertifikatet ble utstedt til. Vi tilbyr sertifikat til følgende programvare/koder: Apple, Microsoft programvare og applikasjoner, Java, Adobe Air.


Se forskjellen på de ulike SSL sertifikatene her: Les merTjenester

Om Fastline

kundesenter@fastline.no 94 76 21 42

Fastline ble etablert i 1999. Vi er lokalisert i Haugesund sentrum og er en ISP (Internet Service Provider) som satser på hosting-relaterte tjenester. Vi er på vei frem og opp, med stadig flere kunder og cutting edge kompetanse.